Sima: Am primit mai multe telefoane de amenințare, mi s-a spus că voi împărţi o celulă cu Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Sima susţine, într-un interviu acordat jurnalistului Radu Soviani pentru Realitatea TV, că i s-a spus de mai multe ori că nu e bine să aibă acțiuni la Hotnews și că a primit chiar și amenințări, printre care și aceea că va ajunge "să împartă o celulă cu Traian Băsescu".

"Am primit tot felul de telefoane de amenințare, că nu e bine să fiu la Hotnews, de la >>o să citeşti Hotnews cu Băsescu într-o celulă şi o să ţi se taie wireless-ul<< la alte glume de genul ăsta, la tot felul de ore din zi şi din noapte, de pe tot felul de numere ascunse, cartele şi aşa mai departe, că nu e bine ce fac şi că voi avea de suferit pe chestia asta", a spus Sima.

El a precizat că, până la urmă, tot ar fi fost doborât, indiferent ce ar fi făcut.

"Dacă aş fi nimerit cu bursa, aş fi avut mai mulţi bani, nu mai puţin de 4 milioane şi pesemne continuam lupta. Dar acum sunt convins că până la urmă tot mă doborau, dacă eu nu făceam chestia asta, tot mă doborau. Eu nu am nişte resurse financiare enorme, nu am zeci de milioane ascunse. Activele astea le am din alte afaceri care s-au încheiat foarte bine", a precizat brokerul.

Cristian Sima a declarat vineri seară, la Realitatea TV, că se află în Islanda, la Reykjavik, și că nu știe când se va întoarce în țară.

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite