Şi Nazare încearcă un şah la "regii asfaltului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Alexandru Nazare, a dispus astăzi Corpului de Control al MTI să verifice modul în care s-au derulat, în anul 2008, licitaţiile pentru acordurile cadru privind activitatea de întreţinere multianuală a drumurilor naţionale şi autostrăzilor. Cele mai multe dintre aceste licitaţii au fost câştigate de binecunoscuţii "regi" ai asfaltului. "Adevărul" a semnalat recent că deszăpezirea

Dispoziția ministrului Alexandru Nazare "se întemeiază și pe solicitarea făcută în acest sens de Directorul General al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, Daniela Drăghia", se precizează într-un comunicat al Ministerului Transporturilor.

"Reamintim că pe 13 februarie 2011 conducerea CNADNR a cerut Curţii de Conturi a României verificarea derulării tururor contractelor subsecvente de întreţinere vară-iarnă încheiate de către Companie. În urma investigației, Corpul de Control va prezenta ministrului Transporturilor și Infrastructurii un raport de control cu concluzii și propuneri de măsuri pe baza căruia ministrul Alexandru Nazare va lua măsurile care se impun", mai precizează ministerul.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite