Semnătura electronică te ajută să scapi de birocraţie. Cum să nu pierzi timpul pe la ghişee

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piaţa semnăturilor electronice este în plin proces de dezvoltare. In acest context compania AlfaTrust Certification S.A. este un nou jucător şi incepe comercializarea activa a semnaturii electronice si a certificatelor digitale calificate incepand cu data de 21 noiembrie 2011.

AlfaTrust Certification S.A.a fost infiintata pentru a raspunde nevoilor pietei din domeniul IT, incepand de la certificate AlfaSign TM pentru orice tip de utilizator, pana la solutii complexe de securitate PKI.

Certificatele AlfaSign® pot fi utilizate pentru autentificare, criptare, autentificare servere Web, semnare de cod, pentru gateway-uri VPN, toate împreună sau separat (în funcţie de serviciul ales de beneficiar) ca dovadă a identităţii în orice tip de tranzacţii electronice.

Puteti obtine rapid si simplu un certificat digital calificat pentru:

• depunerea declaratiilor on-line in relatiile cu Institutiile de Stat - Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM), Monitorul Oficial, Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM), Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC), etc.

• decontarile catre CNAS - Casa Nationala a Asigurarilor de Sanatate

• depunerea si semnarea electronica a documentelor solicitate de Autoritatile contractante din cadrul Sistemului Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

• transmiterea raportarilor catre Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private(CSSPP).

• semnarea si/sau criptarea mesajelor trimise prin e-mail catre partenerii de afaceri ai companiei. Autentificarea in sisteme informatice private

Pentru a putea obtine un certificat digital calificat trebuie sa urmati instructiunile pe care le gasiti pe pagina www.alfasign.ro

Acreditarea obtinuta reprezinta rodul muncii sustinute a unei echipe de profesionisti care lanseaza incepand cu aceasta luna o noua companie, pe o piata in care produsele sunt puternic standardizate iar diferentierea reprezinta cea mai mare provocare.

"Suntem increzatori in dezvoltarea acestei companii deoarece lucram cu o echipa de specialisti care activeaza in acest domeniu de 10 ani.", declara directorul general al companiei, Marius Daniel Pestina.

In acest context compania va incepe comercializarea activa a semnaturii electronice si a certificatelor digitale calificate incepand cu data de 21 noiembrie 2011. Ca si parte din Grupul de companii NEI HOLDING, AlfaTrust Certification S.A. mizeaza pe servicii integrate si se bucura de sustinerea partenerilor grupului.

Informaţii suplimentare pot fi gasite: www.alfatrust.ro si www.neiholding.ro

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite