Şeful CNADNR a fost demis. Motivul: luase bani de la un „rege“ al asfaltului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dezvăluirile din „Evenimentul zilei“, potrivit cărora Mihail Başulescu - şeful Compania Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) - luase bani de la Romstrade, apoi încheiase un contract între cele două companii au condus la demiterea acestuia. În locul lui a fost numit Mircea Pop, director general adjunct pe proiecte cu finanţare europeană la CNADNR, conform unor surse citate de EvZ.

Reprezentanţii Ministerului Transporturilor au confirmat informaţiile transmise de Capital referitoare la schimbarea lui Başulescu din funcţie de director general al CNADNR.
EvZ a dezvăluit săptămâna trecută că Mihail Başulescu a fost angajat anul trecut în funcţia de director la Romstrade, compania patronată de Nelu Iordache. Mai mult, la doar o zi după ce a fost numit la Autostrăzi, compania a semnat un act adiţional pentru lucrări suplimentare la un proiect Romstrade.
Potrivit informaţiilor apărute în presă, ordinul de schimbare ar fi fost semnat ieri de ministrul Transporturilor, după ce Silaghi a vizitat şantierul lucrărilor de pe A2.
Contactat de Capital, Mihai Başulescu a menţionat că nu ştie de nicio decizie şi i se pare incredibilă această informaţie, în situţia în care ieri a efectuat o vizită pe şantierul Autostrăzii Soarelui cu ministrul Transporturilor.
„Ieri am fost pe autostradă cu dl ministru, dar nu mi-a spus nimic în acest sens“, a precizat Başulescu.

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite