Şef nou la Tarom

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gombos Csaba a fost desemnat de UDMR pentru funcţia de director general al Companiei Naţionale de Transporturi Aeriene Române – Tarom, potrivit NewsIn.

Gombos Csaba este consilier judeţean în Mureş. Acesta nu a luat încă o decizie în ceea ce priveşte actuala sa funcţie, de consilier judeţean, urmând să renunţe la această funcţie în situaţia în care se va afla într-o stare de incompatibilitate. El o înlocuieşte pe Ruxandra Butnaru care a ocupat funcţia de director general al Tarom din ianuarie 2009 şi până în prezent.


Probleme cu ANI


În anul 2009, Gombos Csaba a intrat în atenţia ANI pentru efectuarea de cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de fals în declaraţii. Potrivit unei rezoluţii postate pe site-ul CJ Mureş, emisă de Parchetul de pe lângă  Curtea de Apel Tg. Mureş, în cazul său a fost dispusă neînceperea urmăririi penale.

Compania Tarom este controlată în proporţie de 96,7% de Ministrul Transporturilor, ceilalţi acţionari fiind SIF Muntenia, Compania Naţională Aeroportul Bucureşti Otopeni şi ROMATSA.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite