Scandal monstru la Autoritatea Aeronautică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sindicaliştii din cadrul Autorităţii Aeronautice Civile Române (AACR), dar şi membri la vârf ai confederaţiei Cartel Alfa, au acuzat, ieri, într-o conferinţă de presă, ale conducerii

Sindicaliştii din cadrul Autorităţii Aeronautice Civile Române (AACR), dar şi membri la vârf ai confederaţiei Cartel Alfa, au acuzat, ieri, într-o conferinţă de presă, <> ale conducerii instituţiei, făcând referire la conflicte de interese şi la însuşirea unor sume necuvenite.

În replică, directorul general al AACR, Florea Geică, citat de Mediafax, susţine că îi va da în judecată pe preşedinţii Cartel Alfa şi Sindicatului Liber al Salariaţilor din Autoritatea Aeronautică Română, Bogdan Hossu, respectiv, Adrian Ioan, pentru atacurile acestora.

Sindicaliştii semnalează că AACR este "o instituţie în care directorul, alături de protejaţii săi, iau decizii fără aprobarea Consiliului de Administraţie, urmărindu-şi doar interesele personale şi politice ale momentului, şi nu se sfiesc să facă o serie lungă de abuzuri, să discrediteze şi să sfideze cea mai mare parte a personalului din instituţie, să promoveze nepotismul şi neprofesionalismul, astfel încât specialiştii cu experienţă şi vechime în AACR să fie nevoiţi să părăsească instituţia".

Sindicaliştii mai susţin că foşti şi actuali directori au abuzat de calitatea de controlor, "din arbitri devenind şi jucători şi obţinând, în felul acesta, venituri ilicite pe statele de plată ale celor pe care ar fi trebuit să îi supravegheze".

Riposta faţă de aceste acuzaţii a venit chiar de la şeful AACR: "Dânşii, în loc să îşi facă treaba, aruncă cu nămol în imaginea Autorităţii. Iar noi şi eu personal îi voi da în judecată pe Adrian Ioan şi pe Bogdan Hossu. Ei nu au competenţa să îşi exprime părerea despre aviaţie. Eu sunt pilot de 30 de ani şi ştiu cu ce se mănâncă aviaţia. Accept un punct de vedere numai de la specialişti", a declarat Florea Geică.

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite