Sarah Clarke, mâna dreaptă a lui Jack Bauer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa care o interpretează pe Nina Myers a fost angajată chiar în ziua în care a început producţia serialului „24”. Din această cauză, cei din departamentul vestimentar al studiourilor

Actriţa care o interpretează pe Nina Myers a fost angajată chiar în ziua în care a început producţia serialului „24”. Din această cauză, cei din departamentul vestimentar al studiourilor nu au apucat să îi aleagă o costumaţie pentru serial, iar Clarke a filmat aproape un an întreg îmbrăcată în propriile haine.

Aşa a început aventura pentru actriţă, care le mulţumeşte şi acum producătorilor serialului, pentru că pe platourile „24”, Sarah Clarke şi-a cunoscut viitorul soţ, pe Xander Berkley, care îl interpretează pe liderul Diviziei, George Mason. „Serialul mi-a schimbat viaţa, transformând-o în ceva plin de adrenalină. Desigur, partea cea mai bună este că l-am cunoscut pe Xander”, spune Clarke într-un interviu.

Actriţa americană, în vârstă de 36 de ani, a debutat târziu în cinema, în 2000, într-o producţie independentă apreciată la festivalurile de profil: „Pas în doi” („Pas de deux”). Au urmat roluri mici în seriale precum „Totul despre sex” şi „Dr. House”, dar rolul care a făcut-o cunoscută este Nina Myers, mâna dreaptă a lui Jack Bauer din „24”. 

Idile la birou pentru Nina

Nina este implicată într-o relaţie cu subalternul ei, Tony Almeida (Carlos Bernard), dar se pare că agenta a avut şi o relaţie extraconjugală cu şeful ei, Jack, care a dus la cearta dintre el (Kiefer Sutherland) şi Teri Bauer (Leslie Hope).
La sfârşitul celui de-al doilea episod al seriei, Nina pare a fi fost descoperită ca spionul din cadrul Unităţii Antitero. Dacă ea este „cârtiţa” sau nu, aflaţi vineri de pe următorul DVD cu episoadele 3 şi 4 din „24”.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite