STIRI BANCARE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cardurile BRD pot fi solicitate pe Internet Din septembrie, romanii care vor un card de la BRD nu mai trebuie sa se deplaseze la sediile sucursalelor bancii pentru a solicita un card de debit sau de

Cardurile BRD pot fi solicitate pe Internet
Din septembrie, romanii care vor un card de la BRD nu mai trebuie sa se deplaseze la sediile sucursalelor bancii pentru a solicita un card de debit sau de credit. Cererile pentru eliberarea de carduri se pot face pe siteul de pe Internet al BRD - www.brd.ro - de la birou, de acasa sau dintr-un Internet Cafe. In mod concret, pe siteul bancii se completeaza un formular cu tipul de card dorit si datele personale ale solicitantului, care este trimis apoi personalului bancii. La scurt timp dupa completarea cererii, solicitantul va fi contactat telefonic de un consilier al bancii pentru verificarea datelor. Cardul va fi emis in cateva zile de la completarea cererii, ultimul pas pentru a intra in posesia sa fiind deplasarea la sediul bancii pentru semnarea cererii de emitere si ridicarea cardului. Cardurile de credit vor fi inmanate posesorului numai dupa ce acesta prezinta si documente precum copia dupa cartea de munca si adeverinta de salarii, care se solicita in mod curent pentru orice tip de credite.
Imprumuturi avantajoase pentru IMM-urile care importa sau exporta din zona Marii Negre
Firmele mici si mijlocii care au relatii comerciale cu companii din regiunea Marii Negre vor putea obtine imprumuturi pentru finantarea importurilor si exporturilor, prin Banca Transilvania. Ieri, Banca de Dezvoltare si Comert a Marii Negre a semnat un acord cu Banca Transilvania pentru acordarea unei facilitati pe termen scurt pentru finantarea importurilor si exporturilor, in valoare de 5 milioane de euro. Daca imprumuturile sunt destinate finantarii importurilor, una din conditii este ca acestea sa provina din regiunea Marii Negre. Imprumuturile pentru finantarea exporturilor pot fi solicitate indiferent de tara de destinatie. Dobanda perceputa la aceste imprumuturi se calculeaza de la caz la caz, in functie de gradul de risc al solicitantului si al tarii de destinatie. "Credem ca legaturile comerciale ale firmelor romanesti sunt mult mai stranse cu tarile din regiunea Marii Negre, precum Grecia sau Turcia, decat cu cele vestice. Aceasta facilitate incurajeaza exporturile si importurile in zona Marii Negre", a declarat Ionut Patrahau, director general adjunct al Bancii Transilvania.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite