S-a lansat Titirez.ro, un nou portal de imobiliare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imobiliare24 Digital Solutions a lansat astăzi titirez.ro, un nou portal imobiliar românesc, care va găzdui anunțuri imobiliare. Titirez.ro va reprezenta un punct de întâlnire între cerere şi ofertă, între jucători şi beneficiari, între agenţiile imobiliare şi clienţii finali, se arată într-un anunţ al companiei


Deşi va cuprinde secţiuni clasice pentru o platformă online de tranzacţii imobiliare, portalul aduce şi noi concepte în piaţă, cum sunt închirierea pe termen scurt (apart-hoteluri şi apartamente de week-end) sau închirierea comună de apartamente pentru studenţi.
„Cu Titirez.ro, oferim publicului toate datele pentru a face alegeri bine informate pe piaţa imobiliară. Descrierea proprietăţilor este 100% reală şi corectă, de la fotografii la informaţii specifice despre proprietăţi şi zona adiacentă. Platforma nu va permite postarea repetată a unei singure proprietăţi, iar informaţiile sunt actualizate la fiecare două săptămâni de către  echipele noastre”, a precizat Gian Carlo Scalisi, Managing Director Titirez.ro.

Oferte traduse în engleză, italiană, germană şi spaniolă

Promovarea anunţurilor postate pe Titirez.ro se va face gratuit. Portalul acoperă cât mai multe dintre opţiunile posibile ale utilizatorilor: de la suprafaţa locuinţei, preţ, etaj, an de construcţie, utilităţi disponibile, împrejurimi, fotografii relevante. Ofertele sunt prezentate într-un limbaj prietenos, uşor de înţeles şi tradus în mai multe limbi, în primă fază engleză, iar până la sfârşitul anului în germană, italiană şi spaniolă.
Obiectivul Titirez.ro este de a se clasa în top 50 site-uri din România în şase luni de la lansare. Portalul are în prezent un număr de 40 angajaţi şi are deja peste 70 de parteneri, jucători importanţi în piaţă, printre care Adama, Gis Imobiliare, Ţiriac Imobiliare, CrossPoint sau MORE Real Estate SERVICES. Afacerea este o iniţiativă antreprenorială şi reprezintă o investiţie peste 1.500.000 euro în primul an.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite