S-a deschis tIMOn

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei aflaţi în căutarea unei locuinţe vor avea prilejul, în perioada 18-21 martie, în cadrul celei de-a XVI-a ediţie a Târgului Imobiliar Naţional (tIMOn), să analizeze ofertele a peste 60 de dezvoltatori de proiecte rezidenţiale din Capitală sau din împrejurimi, dar şi ofertele de case de vacanţă în ţări precum Cipru, Spania, Bulgaria şi Turcia.


Potrivit organizatorilor, stocul disponibil în prezent în Bucureşti este de 11.300 de unităţi locative noi, iar oferta de la târg acoperă 800 dintre acestea, cu preţuri de vânzare cuprinse între 390 şi 2.000 de euro pe metru pătrat. Conform aceloraşi surse, 90% din expozanţi au preţuri speciale pe toată durata evenimentului, reducerile  fiind cuprinse între 5 şi 20%, faţă de valorile de listă.
De asemenea, în cadrul târgului vor fi lansate două proiecte noi: ansamblul Naţiunile Unite Residence, dezvoltat de Perfect Deal, cu locuinţe scoase la vânzare la un preţ promoţional de 1.080 de euro, valabil doar pe perioada desfăşurării târgului, dar şi un proiect al companiei Apulum94, compus din 23 de apartamente, care au un preţ de pornire de 32.000 de euro.
Evenimentul îşi propune, potrivit organizatorilor, să contribuie la relansarea pieţei imobiliare, pe segmentul rezidenţial al locuinţelor noi, zonă destul de afectată de criza economică, mai ales dacă avem în vedere cele 37 de proiecte anunţate în perioada 2007-2009, dar amânate sau anulate anul trecut.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite