Ruxandra Săraru era să demisioneze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul de marketing şi comunicare al radioului publica anunţat ieri că-şi dă demisia pentru ca apoi să se răzgândească. Andreas Demeter, directorul postului public de radio, a declarat că se va gândi serios dacă să accepte sau nu revenirea Ruxandrei Săraru.

Ruxandra Săraru se joacă de-a „uite demisia, nu e demisia". Ieri-dimineaţă, presa scria despre renunţarea ei lafuncţia de director de marketing şi comunicare a radioului public. În aceeaşi zi, Săraru a convocat o conferinţă de presă prin care anunţa că va face declaraţii în legătură cu hotărârea sa.

Ca o alternativă la demisia Ruxandrei Săraru, Andreas Demeter, preşedintele-director general al Radiodifuziunii, i-a trimis un document „mâzgălit" în care îi propunea trei alternative, din care ea şi-a amintit doar două: să devină consiliera lui Demeter şi să rămână jurnalist la radioul public.

În timp ce ne aflam în birou, Săraru a telefonat la cineva, spunându-i că face o conferinţă de presă şi că vrea să poarte o discuţie cu preşedintele director general. „Negociază cu el. Pot să spun în conferinţa de presă că totul a fost o neînţelegere", a spus ea. Săraru era nemulţumită că preşedintele radioului public nu o primeşte la discuţii. Apoi, şefa comunicării radioului public a dispărut mai multe minute. După ce a revenit, Săraru a avut un discurs mai domol la adresa preşedintelui director general alături de care poate face acum „o echipă".

„Demeter mi-a întins o mână, iar eu i-am întins-o înapoi", a mai spus ea. „Merită o şansă, cel puţin cât a meritat Maria Ţoghină. Ţoghină a ştiut în ce se bagă, Demeter n-a ştiut", a încheiat Săraru. De cealaltă parte, Andreas Demeter a declarat că se gândeşte serios dacă acceptă sau nu revenirea asupra deciziei a Ruxandrei Săraru.

Neînţelegeri la vârf

Demisia şefei de marketing şi comunicare a postului public a fost depusă încă de pe 6 decembrie. Demeter a prezentat-o în faţa Consiliului de Administraţie abia luni. De ce abia acum? „Am avut o şedinţă în care membrii Consiliului de Administraţie au ridicat problema conflictelor de la departamentul comunicare şi marketing. Şi atunci am zis că eu am o demisie şi că e posibil ca acceptarea acesteia să fie soluţia rezolvării situaţiilor conflictuale", a declarat Demeter.  

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite