Romtelecom vrea sa dea până la şase milioane de euro pentru preluarea BOOM TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Operatorul Romtelecom a făcut o ofertă de „maximum“ şase milioane de euro pentru preluarea operatorului DTH Boom Tv, potrivit incont.ro. Preluarea nu va putea fi perfectată daca numărul abonaţilor Boom va scădea sub 65.000 până la mijlocul anului viitor, potrivit ofertei oficiale.

Andrei Cionca, reprezentatul Casei de Insolvenţă Transilvania, care se ocupă de reorganizarea Boom TV, a confirmat oferta Romtelecom. „A fost facută într-adevăr o ofertă din partea Romtelecom, până la finele anului, cei de la Boom urmează să o semneze“, a declarat acesta.

Potrivit lui Cionca, Romtelecom ar urma să preia doar abonaţii Boom TV, nu şi angajaţii companiei. Potrivit unor surse din companie, Boom TV mai are aproximativ 100 de angajaţi, faţă de cei 250 cât avea la începutul anului şi 300 în urma cu câţiva ani.

Reprezentatul Casei de Insolvenţă Transilvania a mai spus că angajaţii Boom TV vor fi disponibilizaţi. În prezent, există mai multe procese între Boom TV şi cinci angajaţi care încearcă să-şi recupereze drepturile salarie neplătite de către societatea intrată în insolvenţă.

Firma DTH Television Grup, proprietarul Boom TV, a cerut în luna mai insolvenţa la Tribunalul Bucureşti din cauza unor datorii ce depăşeau la acea dată 70 de milioane de euro.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite