Romtelecom îşi face portal imobiliar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Operatorul telecom Romtelecom a lansat un site pentru promovarea proprietăţilor imobiliare ale companiei, unde au fost postate peste 150 de anunţuri de închiriere de spaţii de birouri, apartamente sau complexuri turistice.

Potrivit oficialilor companiei, Direcţia Proprietăţi Imobiliare a Romtelecom, care se ocupă de vânzarea sau închirierea unui spaţiu, are şapte angajaţi şi a fost înfiinţată în urmă cu trei ani. Site-ul va fi promovat prin intermediul unei campanii de Google AdWords.

Operatorul, numărul unu pe piaţa de telefonie fixă şi unul dintre cei mai mari furnizori de servicii TV şi internet, a înregistrat în primele şase din 2010 o pierdere operaţională de 38 de milioane de euro, faţă de un profit operaţional de 12,3 milioane de euro, în perioada similară a anului trecut. Potrivit directorului general al companiei, Yorgos Ioannidis, numărul total de abonamente a crescut până la aproximativ 4,5 milioane, creşterile înregistrate pe internet în bandă largă şi servicii de televiziune amortizând scăderea înregistrată pe telefonia fixă.

Citeşte şi Pierderi operaţionale de aproape 40 de milioane de euro la Romtelecom

Vezi în ediţia din print a ziarului Adevărul ce profit speră Romtelecom să obţină din închirierea de spaţii

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite