Romtelecom, posibilă colaborare cu alţi operatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Operatorul Romtelecom ia în calcul posibilitatea unei colaborări cu alţi furnizori de telefonie mobilă locali pentru furnizarea de servicii de comunicaţii şi IT unificate, însă parteneriatul cu firmele din grupul OTE, respectiv Cosmote România este prioritar.

Servicii de videoconferinţă

„Nu excludem niciun parteneriat. Putem lua în calcul colaborări şi cu Orange România şi Vodafone România, dar prioritară este colaborarea cu operatorul Cosmote România, care vrea să-şi crească cota de piaţă", a declarat George Makowski, directorul comercial al Romtelecom, prezent la lansarea unui nou produs al companiei.

Cosmote este al treilea jucător pe piaţa telefoniei mobile, cu 6,7 milioane de clienţi la finele lunii iunie, iar Orange şi Vodafone deţin primele două poziţii. Prin My Office, Romtelecom oferă servicii de comunicaţii şi IT unificate, de tipul videconferinţelor. Preţul unui astfel de serviciu începe de la 2,5 euro pe lună.

În ceea ce priveşte publicul ţintă pentru astfel de servicii, Makowski susţine că produsul este destinat IMM-urilor cu până la 100 de angajaţi. Compania Romtelecom este controlată de grupul OTE (54%) şi indirect de Deutsche Telecom. În plus, OTE deţine şi 70% din acţiunile operatorului de telefonie Cosmote. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite