Rompetrol Rafinare raportează rezultate financiare în scădere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rompetrol Rafinare a înregistrat pe parcursul trimestrului III un profit operaţional consolidat (EBITDA) de 45,3 milioane de dolari, cu 16% mai mic faţă de nivelul aferent perioadei similare din

Rompetrol Rafinare a înregistrat pe parcursul trimestrului III un profit operaţional consolidat (EBITDA) de 45,3 milioane de dolari, cu 16% mai mic faţă de nivelul aferent perioadei similare din 2005. Profitul operaţional obţinut în primele nouă luni sa ridicat la 95,3 milioane de dolari, în scădere cu 37% faţă de valoarea consemnată la finele lunii septembrie anul trecut.
Profitul net consolidat aferent trimestrului III este de 0,5 milioane de dolari, în timp ce valoarea aferentă intervalului similar din 2005 a fost de 36.2 milioane de dolari. Activitatea desfăşurată de companie în perioada ianuarieseptembrie sa soldat cu o pierdere de 5,9 milioane de lei. Segmentul de rafinare a înregistrat în primele nouă luni un profit net de 1,39 milioane de dolari, activitatea din iulieseptembrie soldânduse cu o pierdere de 2,09 milioane de dolari.

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite