Romexpo a ieşit din insolvenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Romexpo a ieşit din insolvenţă, declanşată în luna mai pentru datorii invocate de o firmă, după ce Curtea de Apel Bucureşti a admis recursul complexului şi a respins ca neîntemeiată cererea de insolvenţă depusă de acea firmă, anunţă societatea de avocaţi Man&Paraschiv, care a reprezentat Romexpo.

Complexul expoziţional Romexpo a intrat în procedura de insolvenţă pe 25 mai pentru neplata unei datorii de către firma Arsenoaiei&Mătăşel Consulting. Ulterior, Romexpo a anunţat că a atacat prin recurs decizia instanţei, apreciind-o incorectă şi nelegală, întrucât datoria invocată de firma care a cerut insolvenţa a fost achitată.

În luna iunie, procedura de insolvenţă a fost suspendată provizoriu de către Curtea de Apel Bucureşti, iar marţi, 18 septembrie, în mod irevocabil, instanţa judecătorească a admis recursul Romexpo, a modificat sentinţa atacată şi a respins cererea de deschidere a procedurii insolvenţei ca neîntemeiată.

"Este un succes al echipei de avocaţi de la SCA Man & Paraschiv, a cărei strategie abordată în vederea asigurării intereselor clientului său a dat roade", a declarat Bogdan Paraschiv, coordonatorul avocaţilor care au reprezentat în instanţă interesele Romexpo.

În ceea ce priveşte creanţa pretinsă, Romexpo a comunicat în luna iunie că firma Arsenoaie&Mătăşel Consulting, al cărei contract de publicitate a fost reziliat în luna iulie 2011, a solicitat în dosarul de insolvenţă suma totală de 404.472,55 lei, iar Romexpo a achitat deja 444.472,55 lei, deci mai mult decât s-a solicitat, diferenţa în plus provenind din penălităţi calculate de Romexpo la zi.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite