Românul care duce prânzul la Ferrari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Originar din Bacău, Ionuţ Balica a ajuns la Maranello de un an şi jumătate, unde este ospătar în sala de mese din fabrica Ferrari Băcăuanul s-a implicat chiar şi în organizarea

Originar din Bacău, Ionuţ Balica a ajuns la Maranello de un an şi jumătate, unde este ospătar în sala de mese din fabrica Ferrari

Băcăuanul s-a implicat chiar şi în organizarea nunţii celor doi copii ai preşedintelui Ferrari, Luca di Montezemolo. La Scuderie nu lucrează niciun român.

Ionuţ Balica a ajuns în Italia cu ajutorul unei mătuşi, care i-a găsit de lucru la firma de catering, unde este angajat şi astăzi. "Nu am avut probleme cu italienii de aici, să mă facă ţigan sau în alte feluri, m-au tratat normal", a spus Ionuţ.

El câştigă în jur de 1.300 de euro pe lună, plus bacşiş. "Este foarte greu să te descurci în Italia, preţurile pentru chirie sunt enorme, eu dau 700 de euro pe lună", a mai spus băcăuanul. Avantajul lui este faptul că locuieşte cu părinţii, care îl ajută la cheltuieli în casă: "Aşa mai pot strânge şi eu bani pentru băiatul meu, Valentin, în vârstă de şapte ani".

"Sunt patriot!"

Ionuţ se declară un patriot convins, planul său fiind acela de "a strânge cât mai mulţi bani în Italia, ca apoi să vin la mine în ţară şi să pun pe picioare propria mea afacere".

Ospătarul a avut numai cuvinte de laudă la adresa bossului Ferrari, spunând că este un om deosebit şi foarte manierat.

Nunţile celor doi copii ai săi au costat aproape 600.000 de euro. "Nunta băiatului a fost foarte luxoasă, făcută în casa lui Montezemolo, iar a fetei a fost mai intimă şi a fost găzduită în grădina casei", a povestit Balica.

"Nu cred că o să mai văd vreodată atâtea maşini frumoase, lume bună şi multe personalităţi", a conchis el.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite