Românii vor bani sau alimente în schimbul tichetelor "Rabla"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mulţi români vor să obţină bani sau alimente în schimbul tichetelor pentru Programul "Rabla", având în vedere că mai este mai ăuţin de o lună până la încheierea etapei din acest an, potrivit Realitatea TV.

La cel mai mare centru de colectare din Capitală se tot aduc maşini la casat. "Având în vedere că ne găsim spre sfârşitul acestui program undeva la 15, 20 maxim pe zi în acest depozit. La începutul programului au fost aduse 200 de maşini pe zi", a declarat Ina Medrea, director comercial.

Foarte mulţi dintre cei care aduc maşinile la casat n-au de gând să cumpere un alt autoturism.

"Am avut propuneri nostime cu cetăţeni deţinători de tichete, vauchere care ne-au propus fie sa le dăm banii sa-şi cumpere alimente pe aceşti bani, fie să-şi plăteasca întreţinerea la bloc, sigur până la urmă din punctul lor de vedere este o solicitare justificată, dar având în vedere scopul acestui program nu putem avea în vedere o asemenea posibilitate", a declarat Gheorghe Popescu, şeful Administraţiei Fondului pentru Mediu.

În Programul Rabla pe 2010 au fost scoase din circulaţie aproape 200.000 de maşini care şi-au depăşit de mult vârsta de casare, conform unei statistici a Adminitraţiei Fondului pentru Mediu. Programul "Rabla" din acest an se încheie la 23 noiembrie.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite