VIDEO Criza i-a făcut pe români mai selectivi în alegeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românii au devenit mai responsabili, mai echilibraţi şi mai selectivi în alegeri. A fost concluzia unanim acceptată de către femeile de afaceri prezente ieri, 18 mai, la cea mai recentă dezbatere din seria Forbes Women.

Doris Andronescu, CEO Sanador, crede că românii au pretenţii din ce în ce mai mari în privinţa sănătăţii. „Unul din cinci români se adresează acum sistemului privat", a adăugat aceasta. Creşterea sentimentului de responsabilitate, a adăugat la rândul ei Veronica Savanciuc, fondator al grupului de comunicare Lowe, se observă şi din atitudinea în consum, indiferent din ce zonă.

Vezi şi concluziile invitatelor Forbes la dezbaterea Forbes Women, care a avut loc la Class Living Studio

„Investitorii imobiliari se pregătesc deja pentru reluarea consumului", susţine Cătălina Jigman, de la compania de consultaţă imobiliară CB Richard Ellis. Este o tendinţă care se va accentua în viitor, pe toate palierele sociale, începând cu educaţia, sistemul bancar şi cel de asigurări. Citiţi mai multe despre dezbaterea Forbes Women pe forbes.ro şi în următorul număr al revistei, care va apărea luni, 30 mai.

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite