Romanii consuma mai multa carne de porc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consumul intern de carne si preparate din carne de porc pe locuitor a crescut cu aproape 10 la suta in primele sase luni ale anului comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, ajungand la 20,30

Consumul intern de carne si preparate din carne de porc pe locuitor a crescut cu aproape 10 la suta in primele sase luni ale anului comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, ajungand la 20,30 kilograme, a anuntat, ieri, Petre Daea, secretar de stat in Ministerul Agriculturii. Potrivit reprezentantului Ministerului Agriculturii, in primul semestru al anului 2002, consumul total de carne si preparate din carne a fost de 18,50 kilograme pe locuitor. Pe ansamblu, consumul intern de carne din Romania, pe primele 7 luni, a fost de 201.246 tone, in timp ce productia interna a fost de 155.186 tone. Astfel, importurile au crescut cu peste 46.000 tone.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite