Reţeaua MiniMAX se va numi Mac.ro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a pus la punct lanţul de băcănii Mic.ro, omul de afaceri Dinu Patriciu anunţă rebranduirea reţelei de magazine MiniMAX, pe care a cumpărat-o în august. Magazinele se vor numi Mac.ro.

„Este vorba despre un lanţ de magazine care nu va avea neapărat un profil de tip discount (n.red. - MiniMAX este un magazin cu preţuri reduse), va avea şi produse de tip vrac", ne-a declarat Dinu Patriciu.

Acestea vor avea un spaţiu mediu de vânzare de circa 1.000 de metri pătraţi. În ceea ce priveşte numărul de unităţi MiniMAX, până acum au fost deschise 38 de unităţi, cu o suprafaţă medie de vânzare de 750 de metri pătraţi.

Lanţ de 150 de magazine

Întrebat dacă va intra în competiţie cu supermarketurile Billa sau Carrefour Market, ţinând cont că suprafaţa acestora este tot de circa 1.000 de metri pătraţi, omul de afaceri a infirmat acest lucru, precizând că vor avea un concept mai atipic pentru piaţa locală.

În urmă cu o lună, Dan Ionescu, CEO al Mercadia Group, care deţine lanţul Mic.ro şi MiniMAX, declara că reţeaua de discountere MiniMAX va avea 50 de magazine până la finele anului şi 150 de unităţi în toată ţara până în cea de-a doua jumătate a anului 2011.

În prezent, unităţile MiniMAX sunt folosite pentru aprovizionarea băcăniilor Mic.ro. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite