Reţeaua Angst devine Carrefour Express

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toate cele 24 de magazine Angst urmează să fie rebranduite Carrefour Express Angst până la finele anului viitor, procesul fiind lansat miercuri, prin deschiderea unei unităţi în Piaţa Domenii din Bucureşti.

„Carrefour Angst Domenii este primul magazin en detail, cu preponderenţă alimentar, în franciză. Carrefour intră astfel pe segmentul de franciză din România şi, în acelaşi timp, îşi consolidează poziţia în Bucureşti", a declarat ieri François Melchior de Polignac, director al Carrefour România. Magazinul din Piaţa Domenii are o suprafaţă de vânzare de 390 de metri pătraţi, 40 de angajaţi şi aproximativ 4.000 de produse, din care 700 de articole Carrefour.

Angst rămâne în Bucureşti

Parteneriatul dintre Angst şi Carrefour este o premieră în r etailul românesc, prin care reţeaua franceză de magazine aduce experienţa şi puterea de negociere, iar Angst are avantajul unei mărci lansate cu 21 de ani în urmă. „A fost o negociere lungă şi este ceea ce ar trebui să fie făcut de orice companie românească. Am plecat cu o mentalitate românească, că putem face totul singuri. Dar nu poţi! Cu Carrefour suntem parteneri egali şi luăm împreună deciziile", a declarat Sorin Minea, proprietarul Angst. El a mai spus că, în prezent, există unul sau două magazine în studiu pentru francizare, urmând ca toate să treacă printr-un astfel de proces.

Directorul Carrefour România a spus că până la finele anului reţeaua Carrefour se va extinde cu trei hipermarketuri (la Bucureşti, Botoşani şi Deva) şi opt supermarketuri Carrefour Market. Grupul francez are în România 23 de hipermarketuri, 39 de supermarketuri Carrefour Market şi un magazin de proximitate.  Sorin Minea a spus că momentan reţeaua Angst nu se va extinde în afara Bucureştiului şi nici nu doreşte să vândă brandul.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite