Reduceri de 50% la vile in cadrul Project Expo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Editia de vara a targului imobiliar Project Expo a debutat bine, spun expozantii, care anticipeaza un numar de aproximativ 7.000 de vizitatori in cele trei zile ale evenimentului gazduit de Palatul Copiilor din Capitala.

Aproximativ 30 dintre cei 40 de expozanti participanti la targ, majoritatea dezvoltatori de proiecte rezidentiale, ofera clientilor care vor achizitiona o locuinta pe perioada targului, intre 16 si 18 iulie, reduceri de pret cuprinse intre 3.000 si 5.000 de euro, pe segmentul de apartamente noi. Daca vorbim de vile, reducerile merg chiar si pana la 50%, cum este cazul locuintelor din proiectul Sydney Residence, al caror pret, pe perioada targului a scazut de la 1.600 de euro pe metru patrat la 850 de euro pe metru patrat.

Una dintre noutatile evenimentului o reprezinta participarea unei agentii imobiliare specializate in zona tranzactiilor cu apartamente in blocuri vechi, care ofera celor interesati de achizitionarea unei locuinte reduceri de pana la 10% pentru unitatile locative din oferta proprie.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite