Reduceri de mii de euro la autoturisme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dealerii de autoturisme se bat, în această lună, în reduceri de preţ care merg până la 3.700 de euro, preţ cu toate taxele incluse. Cele mai mari reduceri sunt anunţate la maşinile de clasă

Dealerii de autoturisme se bat, în această lună, în reduceri de preţ care merg până la 3.700 de euro, preţ cu toate taxele incluse. Cele mai mari reduceri sunt anunţate la maşinile de clasă medie şi peste, dar oferte speciale de preţ sunt şi pentru autoturismele de mic litraj.
Opel oferă modelul Astra Enjoy, cu pachetul promoţional Enjoy, la un preţ începând de la 11.299 de euro CIP sau 13.580 de euro DDP, reducerea fiind de până la 1.450 de euro. Dealerul Opel încearcă să ne câştige de clienţi şi prin dotările incluse în preţ (selecţie): ABS, airbaguri faţă şi laterale, climatizare electronică, radio CD, geamuri electrice faţă, oglinzi electrice şi încălzite, în culoarea caroseriei, volan îmbrăcat în piele, comenzi sistem audio pe volan, pachet lumini. Citroen se laudă cu modelul său Urban Jungle, cu motorul Diesel 1,6HDI de 110 CP, la preţul de 13.346 de euro, cu dotări care includ ESP+ASR, 6 airbaguri, ABS+EBD, climatizarea bi-zonă, comenzi pe volan, jante Aliaj 16", pilot automat şi computer de bord, închidere centralizată cu telecomandă, proiectoare ceaţă. Toyota oferă o reducere de preţ de până la 1.666 de euro (cu toate taxele incluse), la modelul Corolla TERRA, disponibil în două variante pe benzină - 1,4 VVT-i şi 1,6 VVT-i - şi două pe motorină - 1,4 şi 2.0 D-4D. Din dotările standard (selecţie) nu lipsesc ABS+EBD, dublu airbag - frontal şi lateral, oglinzi retrovizoare reglabile electric, radio-CD, geamuri portiere faţă cu acţionare electrică, închidere centralizată cu telecomandă. Reduceri sunt şi pentru Corolla Xellence şi Corolla Sol, de la 536 la 1.200 de euro, iar pentru Verso avantajul este de 1.666 de euro (preţuri cu toate taxele incluse).
Porsche România are oferte promoţionale pentru toate mărcile pe care le vinde, începând cu Audi, pentru modelul A6 fiind acordat gratuit un set de dotări deosebite de până la 1.889 de euro (preţ CIP), iar pentru A3 pachetul Xcomfort (care conţine Radio Chorus, ESP, cotieră centrală pentru locurile din faţă, volan îmbrăcat în piele şi instalaţie de spălare a farurilor) este oferit gratis, pentru toate motorizările. Pentru Seat Toledo, reducerile de preţ merg până la 1.700 de euro, cu toate taxele incluse, în timp ce pentru modelul Altea se acordă un discount de 1.850 de euro. Pentru Cordoba Aggressive, preţurile pornesc în această lună de la 10.850 de euro, ofertă valabilă pentru motorizările 1.9 TDI/100 CP şi 1.4L /100 CP, iar pentru Aniversario, de la 10.400 de euro, numai pentru motorizările 1.4 TDI/ 70 CP şi 1.4L /85 CP.
Preţuri de vânzare recomandate începând de la 11.688 de euro CIP (pentru varianta 1.6 MPI / 102 CP) sunt pentru modelul Octavia Tour Sport, în timp ce pentru Superb Extended, Ride şi Avantgarde reducerile merg până la 3.700 de euro, la preţul cu toate taxele incluse. WV Polo Happy se laudă cu nivelul bogat de echipări, care includ aer condiţionat climatic, airbaguri şofer şi pasager, caroserie în 4 uşi, CD player, la un preţ de 10.143 de euro, cu toate taxele incluse.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite