Radu Graţian Gheţea şi Mariana Gheorghe, printre laureaţii „The Romanian Business Hall of Fame"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din România, consideraţi modele de succes pentru noua generaţie, au fost premiaţi în această seară de către fundaţia non-profit Junior Achievement, în cadrul galei "The Romanian Business Hall of Fame".

Astfel, laureaţii primei ediţii din România a „Business Hall of Fame" au fost Mariana Gheorghe - CEO Petrom, Radu Graţian Gheţea - preşedinte al CEC Bank şi al Asociaţiei Române a Băncilor, Camelia Şucu - preşedinte Class Mob, Mihail Marcu - manager MedLife, Raul Ciurtin - preşedinte Albalact şi Marius Ivan - manager Creative Global Property.

Criteriile pe baza cărora cei şase au fost declaraţi câştigători, dintr-un număr de 15 nominalizaţi, au fost viziunea şi leadership-ul de care au dat dovadă, impactul asupra economiei naţionale, gradul de implicare în comunitate şi modelul de reuşită în profesie.

Etica în afaceri

"Este important să le arătăm tinerilor că şi un român poate reuşi în România", a spus, pe podium, Raul Ciurtin.

La rândul său, managerul MedLife le-a arătat tinerilor prezenţi în sală importanţa eticii în afaceri. "Ar trebui inventat etic-metrul, pentru că, mai devreme sau mai târziu, în orice business îşi plăteşte banii", a spus Marcu.

"Tinerii de astăzi nu mai au modele. Le avem, dar nu le vedem pentru că suntem prea ocupaţi să ne contrazicem unii pe alţii", a susţinut Sorin Mândruţescu, preşedintele Oracle şi membru în Consiliul Director al Junior Achievement România.

Premiile „Business Hall of Fame" sunt la prima ediţie în România, însă au o tradiţie de peste 30 de ani în Statele Unite şi Canada.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite