Cu 10 RON putem afla totul despre o proprietate imobiliară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proiectul de Cadastru General şi Publicitate Imobilară, încheiat recent, va oferi facilitatea de a obţine, contra sumei de 10 RON, informaţii despre proprietăţi, cu condiţia ca solicitantul

Proiectul de Cadastru General şi Publicitate Imobilară, încheiat recent, va oferi facilitatea de a obţine, contra sumei de 10 RON, informaţii despre proprietăţi, cu condiţia ca solicitantul acesteia să cunoască adresa respectivului imobil.
Conducerea Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI) a anunţat, ieri, că acest proiect a îmbunătăţit semnificativ timpul de obţinere a unui titlu de proprietate în România. "Proiectul Băncii Mondiale derulat de ANCPI a avut drept scop stabilirea unui sistem eficient de garantare a titlurilor de proprietate, crearea unui sistem de cadastru care să conţină definirea clară şi actuală a proprietăţilor, precum şi stabilirea unei proceduri simple, sigure şi ieftine pentru tranzacţiile imobiliare", a declarat directorul general al ANCPI, Mihai Busuioc. El a precizat că pentru prima dată România are un sistem unificat de evidenţă a proprietăţii.
În aceste zile, la Bucureşti se desfăşoară, în organizarea ANCPI, o conferinţă internaţională pe tema unificării sistemelor de cadastru şi publicitate imobiliară, din prespectiva noilor tendinţe europene.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite