RBS Bank România are un şef nou, adus de la Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

RBS Bank (România) SA anunţă că Henk Paardekooper va prelua funcţia de Preşedinte al băncii după obţinerea avizării din partea Băncii Naţionale a României.

"Henk Paardekooper este un bancher specializat în zona pieţelor emergente, cu o experienţă de peste 20 de ani. Anterior, Henk a fost Directorul de active corporative şi instituţionale din cadrul Diviziei Non-Core a RBS din Londra, unde a condus operaţiunile RBS din diverse ţări. Între 2004 şi 2010, Henk a fost Preşedinte RBS Rusia, unde a integrat cu succes ABN AMRO în RBS şi a condus sucursala rusă prin criza financiară. În plus, în 2007, a preluat şi conducerea operaţiunilor din Kazakstan şi Uzbekistan. Înainte de 2004, Henk a condus echipa de consultanţă în corporate finance a băncii ABN AMRO, în Olanda", se arată într-un comunicat al băncii.

Johan Gabriels, actualul preşedinte, conduce operaţiunile băncii în România din 2009. Portofoliul de clienţi al RBS România este considerat a fi unul dintre cele mai bune şi sănătoase de pe piaţă, banca reuşind să-şi menţină nivelul profitului net pe 2009 şi 2010.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite