Vom putea trimite şi primi bani prin Western Union din benzinăriile OMV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grupul austriac de petrol şi gaze OMV a încheiat un parteneriat cu compania americană Western Union pentru introducerea serviciului de transfer al banilor în benzinării în mai multe state, printre care şi România, anunţă un comunicat al OMV.

"Serviciile naţionale şi internaţionale de transfer de bani Western Union vor fi disponibile în peste 1.800 de staţii de distribuţie a carburanţilor OMV din Austria, România, Bulgaria, Cehia, Germania, Ungaria, Slovacia şi Slovenia. Serviciul va fi implementat în următorul an şi jumătate şi reprezintă un pas important în direcţiile strategice de dezvoltare ale OMV şi Western Union", se arată în comunicat.

Pentru Western Union, acesta este primul parteneriat transregional cu o reţea de benzinării.

"Introducerea serviciului de transfer de bani Western Union completează strategia noastră de a oferi clienţilor o gamă diversificată de servicii", a declarat vicepreşedintele OMV, Gerhard Roiss, ciatat în comunicat.

OMV este acţionarul majoritar al companiei de petrol şi gaze OMV Petrom. Western Union are peste 320.000 de agenţii în peste 200 de state, printre care şi România.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite