Reţeaua Naţională de Rezvoltare Rurală: un site şi o sută de publicaţii costă 25 de milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul Agriculturii a lansat joi un proiect de 25 de milioane de euro din bani europeni numit "Reţeaua Naţională de Dezvoltare Rurală" (RNDR), prin care fermierii ar urma să primească informații despre fonduri europene.

Proiectul se prezintă în acest moment ca un site jumătate nefuncțional, scrie Realitatea TV

Site-ul proiectului (www.rndr.ro ) afişează în multe cazuri "Lucrăm la această secţiune. Vă rugăm să reveniţi" iar numele celor 530 de fermieri care ar fi implicaţi în proiect nu sunt disponibile.

"Facem un newsletter lunar, la două luni avem o publicaţie cu o tematică generală în domeniul dezvoltării rurale, dar şi publicaţii cu tematică specifică. Estimez că vor fi peste 100 de publicaţii până la finalul proiectul în 2015 de cel puţin 60 de pagini fiecare.

Membrii reţelei vor primi invitaţii şi la toate evenimentele pe care le vom organiza şi pentru cei ce vor dori să participe le vom asigura transportul şi cazarea în locul unde are loc conferinţa respectivă, noi suportăm costurile. Evenimentele vor fi în România", aşa a justificat Viviana Vasile, şefa proiectului, cele 25 de milioane de euro care vor intra în următorii patru ani în conturile Innovacion y Desarrollo Local, SL-IDEL, o firmă spaniolă care ia banii pentru implementarea proiectului.

Întrebată de ce site-ul www.rndr.ro este în bună măsură nefuncțional Viviana Vasile a subliniat: "Actualizarea site-ului este un proces, nu aveam cum să punem foarte multe lucruri, toate materialele ce se vor produce de acum încolo vor apărea. Site-ul va deveni din ce în ce mai bun pe măsură ce avansează proiectul".

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite