Producătorul de snacksuri Standard Snacks a intrat în insolvenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Bucureşti a aprobat recent intrarea în insolvenţă a producătorului şi distribuitorului de snacksuri şi chipsuri Standard Snacks, la cererea unui creditor, iar Casa de Insolvenţă Transilvania a devenit administratorul judiciar al firmei.

Firma care a cerut insolvenţa Standard Snacks, producătorul brandurilor de chipsuri şi snacksuri Bazzaconi, Oups şi Rontzy, în contul unei datorii de circa 100.000 de euro, este Piraeus Leasing, informează Mediafax.

Insolvenţa vine la nici două luni de când Standrd Snacks anunţa pentru acest an o cifră de afaceri de 16,5 milioane euro, în creştere cu 10%, după ce anul trecut a înregistrat vânzări de aproximativ 15 milioane euro.

Totodată, Standard Snacks a anunţat că va continua exporturile, în special către partenerii din Bulgaria şi Italia, pentru a consolida această direcţie de business, care are în prezent o pondere de 10% în cifra de afaceri. „În 2010, chiar dacă va fi un an dificil, prin organizare şi o mai bună poziţionare pe piaţă, cred că vom putea realiza o creştere a afacerilor. Contextul economic, care a determinat modificarea obiceiurilor de consum şi reducerea bugetelor dedicate cumpărăturilor, ne obligă să fim foarte atenţi la piaţă, flexibili, să ne concentrăm pe produsele bine primite de consumatori", a declarat, la vremea respectivă, Dorin Drăgoi, preşedintele şi proprietarul Standard Snacks.

Standard Snacks are aproximativ 400 de angajaţi şi 10 puncte de lucru pe teritoriul ţării.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite