Producătorii serialului "24" au creat şi "Nikita"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Producătorii executivi ai serialului "24", Joel Surnow şi Robert Cochran, au o carieră bogată în ceea ce priveşte serialele de televiziune. Pe lângă "24", cea mai de succes

Producătorii executivi ai serialului "24", Joel Surnow şi Robert Cochran, au o carieră bogată în ceea ce priveşte serialele de televiziune.

Pe lângă "24", cea mai de succes producţie a lor de până acum, cei doi au mai creat, produs şi scris serialul "La Femme Nikita", cu Peta Wilson şi Roy DuPuis, care a rulat timp de cinci sezoane şi a strâns mulţi fani şi în România.

În februarie anul acesta, Joel Surnow (54 de ani) a anunţat că nu se va mai ocupa de serialul "24", pentru a se ocupa de alte proiecte. Cu toate acestea, el a fost implicat în producţia primelor opt episoade din seria a şaptea din "24", înainte ca aceasta să fie sistată din cauza grevei scenariştilor americani. A mai lucrat la seriale precum "Miami Vice", cu Don Johnson, "Omul de nicăieri" şi "Wiseguy".

Înainte de "24", Robert Cochran a scris scenarii la episoade din "JAG: Justiţie militară", unde l-a întâlnit pe Evan Katz, pe care l-a adus să lucreze la serialul multi-premiat cu Kiefer Sutherland. Tot Cochran a scris şi scenariul pentru filmul "24: Exile", care va fi difuzat de Fox în noiembrie.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite