Producatorii au proviziile asigurate pentru lunile de iarna

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daca vremea se inrautateste, producatorii de paine si carne si-au aprovizionat camarile si hambarele cu materie prima pentru o luna si jumatate de zile. Painea reprezinta 17% din cheltuielile totale

Daca vremea se inrautateste, producatorii de paine si carne si-au aprovizionat camarile si hambarele cu materie prima pentru o luna si jumatate de zile. Painea reprezinta 17% din cheltuielile totale ale romanilor, iar carnea - 25% din cheltuielile acelor romani care au venituri peste salariul minim.
Tutun da, educatie ba
Cea mai mare parte a veniturilor romanilor se duce pe consumul alimentar - 45,3%, dar si pe plata facturilor la curent, gaze si caldura - 14,9%. In consumul alimentar, painea ocupa un loc de cinste, cu 17,6%, iar in cel nealimentar, tutunul, cu aproape 3% din portofelul romanilor. La cheltuielile de mai sus, subscriu indeosebi romanii care au peste 3,5 milioane de lei pe luna, deci, cei care nu se incadreaza strict in cosul minim de consum pe care il impun sindicatele. Preocupati de traiul zilnic, de factura tot mai mare la intretinere si telefon, romanii acorda doar 0,9% din veniturile lor pentru cumpararea de carte si educatie.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite