Probleme cu încrederea, în „24”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În episoadele 17 şi 18 din serialul „24”, majoritatea personajelor ezită să se mai încreadă în cei apropiaţi lor. Jack Bauer (Kiefer Sutherland) ştie că mai există un spion infiltrat la

În episoadele 17 şi 18 din serialul „24”, majoritatea personajelor ezită să se mai încreadă în cei apropiaţi lor. Jack Bauer (Kiefer Sutherland) ştie că mai există un spion infiltrat la Unitatea Antiterorism şi nu poate să se bazeze pe colegii lui de serviciu.

Teri Bauer (Leslie Hope) este în pustietate, amnezică şi nu ştie cine ar putea s-o ajute, cu atât mai puţin soţul ei, care nici nu are idee unde se află. Soţia lui Jack face autostopul, dar în timp ce se află în maşină vede un restaurant care îi stârneşte amintiri vagi.

În acelaşi timp, şi Kim (Elisha Cuthbert) şi-a pierdut încrederea în Unitate, aşa că îl sună pe Tony Almeida (Carlos Bernard), dar nu îi spune unde se află, ci doar că este în siguranţă. Pierdută, Kim se decide să îl sune pe singurul om în care mai are încredere, răpitorul ei, Rick (Daniel Bess), pentru care are şi sentimente amoroase. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite