Primul mall din Craiova, 92% grad de ocupare. Vezi ce magazine vei găsi în centrul comercial Electroputere Parc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dezvoltatorii Electroputere Parc Craiova au extins centrul comercial cu peste 16.000 de metri pătraţi, la 71.000 de metri pătraţi ca urmare a interesului ridicat al retailerilor pentru mall, care a ajuns la un grad de ocupare de 92%.

Finalizarea proiectului este programată pentru luna noiembrie a acestui an.
Retailerii H&M şi grupul Inditex sunt cei mai noi chiriaşi, spun reprezentanţii DTZ Echinox, agentul exclusiv al proiectului.

Alte nume care au semnat recent contracte de închiriere sunt LC Waikiki (pe o suprafaţă de 950 mp), Douglas, Office Shoes, Killtec, Sensiblu, Gatta, Pet Center, cafeneaua Segafredo şi Elvila, un magazin de mobilă românesc, care va deschide o unitate de 3.000 metri pătraţi. Acestea se adaugă altor retaileri care au semnat contractele de închiriere la începutul anului Decathlon, C&A, New Yorker, Domo, Altex, Takko, Orsay, Deichmann, Leonardo, Diverta, Toyplex, Bata, Otter, Yves Rocher, Banca Transilvania, Zvon Cafe. De asemenea, în cadrul proiectului va fi construit un hipermarket Auchan şi un magazin de bricolaj Leroy Merlin.

Construit pe structura fostei platforme industriale Electroputere, centrul comercial va fi primul de acest gen din Craiova. Investiţia pentru dezvoltarea proiectului este de circa 90 milioane de euro, finanţată de UniCredit Bank.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite