Primele două ore din serialul "24"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri puteţi achiziţiona, împreună cu ziarul, primul DVD cu două episoade dintr-un serial de succes, unic şi captivant Acţiunea plină de adrenalină din "24" începe la miezul nopţii

Vineri puteţi achiziţiona, împreună cu ziarul, primul DVD cu două episoade dintr-un serial de succes, unic şi captivant

Acţiunea plină de adrenalină din "24" începe la miezul nopţii pentru toate personajele, care vor trebui să îşi păstreze cumpătul şi să reuşească să supravieţuiască.

În ziua alegerilor primare din California, niciun incident nu este izolat, toate personajele sunt legate între ele cumva şi alegerile lor sunt extrem de importante. Toată povestea este un sistem extrem de complex, dar nu
mulţi ştiu şi că producţia acestui serial este mult mai complicată decât a altora.

Primul episod al seriei, alături de scenariştii săi, Joel Surnow şi Robert Cochran, a fost nominalizat la premiile Emmy pentru un scenariu de excepţie. Acelaşi episod a mai fost nominalizat pentru cea mai bună regie, cea mai bună imagine şi pentru montajul original.

Probleme de garderobă

Garderoba personajelor este extrem de limitată. Majoritatea trebuie să poarte practic aceleaşi haine pe parcursul a mai multe luni, în timp ce evenimentele povestite au loc în timpul unei singure zile.

O altă muncă migăloasă se referă la coafură, care trebuie să arate mereu la fel, iar părul actorilor trebuie să pară că are aceeaşi lungime. Acest lucru este valabil şi pentru barba sau mustaţa bărbaţilor din distribuţie.

Actriţa Sarah Clarke, interpreta agentei Antitero Nina Myers, a obţinut rolul chiar în dimineaţa în care se filma primul episod. Astfel, Clarke nu a mai avut timp să facă probe la garderobă şi a filmat 24 de episoade în aceleaşi haine în care venise de acasă.

Mai multe schimbări au fost făcute în ultimul moment asupra distribuţiei. De pildă, Richard Burgi, interpretul lui Alan York, trebuia iniţial să deţină rolul principal, Jack Bauer. Însă atunci când o vedetă mult mai mare, Kiefer Sutherland, s-a arătat interesată de personaj, Burgi a fost dat la o parte şi a primit drept "premiu de consolare" rolul lui Alan York, care, pe parcursul seriei, se va dovedi a fi unul foarte important.

Mă numesc Jack Bauer şi aceasta este cea mai lungă zi din viaţa mea
Kiefer Sutherland,
în deschiderea fiecărui episod

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite