Prima răufăcătoare din serialul "24"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mandy, interpretată de actriţa Mia Kirshner, are o apariţie limitată, dar pune în mişcare evenimentele din prima serie Primul personaj cu adevărat malefic apare doar în primele trei

Mandy, interpretată de actriţa Mia Kirshner, are o apariţie limitată, dar pune în mişcare evenimentele din prima serie

Primul personaj cu adevărat malefic apare doar în primele trei episoade din "24", dar destul încât să creeze haos în Los Angeles şi în viaţa celorlalte personaje.

În primul episod al serialului, misterioasa Mandy discută cu fotograful Martin Belkin (Rudolf Martin) în avionul Boeing 747.

Maniera în care este filmată scena ne face să credem că Belkin, ale căror fotografii se găsesc în practic orice revistă de modă, este de fapt asasinul care va încerca să-l omoare pe senatorul David Palmer (Dennis Haysbert), mai ales că are la dispoziţie mijlocul perfect: a fost angajat pentru a face poze la conferinţa de presă a candidatului la Casa Albă.

Un motiv în plus este provenienţa acestuia din Germania, de unde a pornit cursa şi de unde se aşteaptă să apară ameninţarea teroristă.

Mandy pare extrem de atrasă de Belkin şi flirtează cu el, pentru ca asasina abilă să îl seducă pe acesta în toaleta avionului. Astfel, Mandy reuşeşte să îi fure portofelul, în care se află şi acreditarea pentru conferinţa de presă.

Odată ce şi-a îndeplinit misiunea, asasina instalează o bombă în avion şi se paraşutează în mijlocul
deşertului.

Personajul Mandy este cel prin care aflăm de următorii terorişti, care îi vor crea numai probleme agentului Jack Bauer (Kiefer Sutherland). Este vorba de complicea lui Mandy, care are propriile interese, sosia fotografului Martin Belkin, care va încerca să-l ucidă pe Palmer, şi şeful lor, Ira Gaines (Michael Massee), ale cărui scopuri nu sunt cunoscute momentan.

Carieră şi în film

Primul rol mai important pe marele ecran a fost cel al lui Catherine Wyler, în parodia "Not Another Teen Movie". A mai jucat în "The Black Dahlia" ("Dalia neagră"), alături de Scarlett Johansson, Josh Hartnett şi Hillary Swank. Cel mai recent, spectatorii români au putut s-o vadă pe marile ecrane în comedia "Cumpăr, închiriez bărbat", cu Heather Graham în rolul principal, film în care o interpreta pe prietena cea mai bună a eroinei.

Rol de lesbiană

Din 2004, Kirshhner, în vârstă de 33 de ani, joacă în serialul de succes "The L Word" ("Cuvântul care începe cu L"), care prezintă mai multe femei, asemănătoare cu cele din "Totul despre sex", numai că sunt lesbiene.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite