Premierul Turciei, mai popular decât fotbalistul argentinian Lionel Messi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul turc, Recep Tayyip Erdoğan, a fost votat, în acelaşi timp, şi cea mai populară, dar şi cea mai puţin populară personalitate din Turcia, potrivit unui sondaj realizat de revista „Time".

Cotidianul local „Hurriyet" relatează că Erdoğan a primit în favoarea sa 122.928 de voturi, cu mult mai multe decât următorul clasat în acest top, adică legendarul fotbalist argentinian Lionel Messi, care joacă în prezent la FC Barcelona în Primera División.

Publicaţia turcă remarcă rezultatul paradoxal al acestui sondaj, care îl desemnează pe Erdoğan, în acelaşi timp, şi cel mai puţin popular personaj din cursă, cu cele 180.000 de voturi împotrivă.

În timpul sondajului, utilizatorii de internet au organizat campanii de mobilizare atât în favoarea, cât şi împotriva premierului.

Potrivit ziariştilor de la „The Wall Street Journal", campaniile negative ar putea afecta politicile lui Edogan „în setea sa de putere".

Revista „Time" precizează că sondajul pentru desemnarea personalităţii anului 2011 continuă, iar câştigătorul va fi cunoscut săptămâna viitoare.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite