Poşta Română are o nouă conducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul executiv al Companiei Naţionale Poşta Română, Dumitru Daniel Neagoe, a fost numit în funcţiile de preşedinte al Consiliului de Administraţie şi director general la operatorul poştal, potrivit unui comunicat al companiei.

Acţionarii companiei, respectiv Ministerul Comunicaţiilor, care deţine 75% din titluri, şi Fondul Proprietatea (25%), l-au numit pe Neagoe, la 25 iunie, preşedinte al Consiliului de Administrație (CA). Tot atunci, CA a decis ca Neagoe să preia şi postul de director general.


Noul preşedinte-director general îl înlocuieşte la conducerea Poştei Române pe Tudor Gabriel Bohâlţeanu, care a demisionat din funcţiile deţinute în companie.
Dumitru Daniel Neagoe a fost, în perioada aprilie-iunie 2010, director executiv în cadrul Poştei Române, iar în perioada martie 2009-martie 2010 a condus Direcţia Regională de Poştă Ploieşti.

Poşta Română este cel mai mare operator de profil şi dispune de o reţea teritorială de peste 7.100 de servicii poştale, din care 1.100 sunt informatizate.

Rezultate negative după primele trei luni

Compania a înregistrat în primul trimestru al acestui an pierderi de 14 milioane de lei, cu peste 7% mai mari faţă de pierderile de 13 milioane lei din primul trimestru din 2009. Poşta Română a avut o cifră de afaceri de 358 de  milioane de lei, asemănătoare celei din primul trimestru al anului trecut, care a fost de 357 de milioane de lei.

La nivelul anului trecut, compania a înregistrat pierderi de 181,5 milioane lei, după ce în 2008 avusese un profit net de 32.793 lei.



Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite