Portal financiar de comparare a creditelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FinZoom Financial Services, membră a FinZoom Financial Guide Network, a lansat un portal financiar - www.finzoom.ro - care compară gratuit şi în detaliu toate ofertele de credite de pe piaţă.

FinZoom Financial Services, membră a FinZoom Financial Guide Network, a lansat un portal financiar - www.finzoom.ro - care compară gratuit şi în detaliu toate ofertele de credite de pe piaţă. Noul site web compară gratuit şi în detaliu toate ofertele de credite de pe piaţă, 214 credite de consum/credite de nevoi personale, 171 credite imobiliare şi ipotecare, 76 produse de credit şi leasing auto.
Finzoom.ro este primul portal financiar românesc care afişează graficul de rambursare detaliat pentru fiecare credit, care include rata lunară (principal şi dobânda), toate comisioanele plătite (la acordare, lunar sau anual) şi suma totală de rambursat până la sfârşitul perioadei. Site-ul oferă, de asemenea, informaţii detaliate pentru fiecare ofertă de credit, calculator DAE dinamic, pentru credit şi leasing, aplicaţii online către băncile partenere, articole financiare şi un glosar de termeni relevanţi.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite