Portal pentru IMM-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România a lansat un portal pentru IMM-uri, o investiţie de peste 100.000 de euro, care va facilita întreprinzătorilor accesul

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România a lansat un portal pentru IMM-uri, o investiţie de peste 100.000 de euro, care va facilita întreprinzătorilor accesul la informaţii specifice: finanţare, consultanţă, licitaţii, programe nerambursabile, training, locuri de muncă.
De asemenea, portalul www. immromania.ro va permite un schimb mai uşor de informaţii de afaceri între parteneri, iar periodic vor fi organizate târguri on-line, pe categorii de produse. La promovarea acestui portal contribuie şi Agenţia Naţională pentru IMM-uri, care a alocat 40.000 de euro.
În luna aprilie, înscrierea este gratuită, iar obiectivele pentru primul an de funcţionare, explică Ovidiu Nicolescu, preşedintele CNIPMMR, sunt de 20.000 de înscrişi şi 500 de furnizori.

Sectorul IMM, evoluţie satisfăcătoare
Sectorul micilor afaceri a avut o evoluţie satisfăcătoare în ultimul semestru al anului trecut, conform unui indice calculat de patronatul IMM-urilor, indicele interprenorial. Acesta e calculat ca medie ponderată a altor trei indici, care caracterizează mediul de afaceri, evoluţia IMM-urilor, dar şi o apreciere a întreprinzătorilor asupra evoluţiei propriei afaceri.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite