Ponta, despre privatizarea Oltchim: Dacă cineva crede că se joacă cu aşa ceva, se va arde foarte tare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Braşov, referitor la cei care au depus oferte pentru acţiunile Oltchim Râmnicu Vâlcea, că dacă cineva crede că "se joacă cu aşa ceva, se va arde foarte tare".

El a subliniat că este vorba de mii de oameni şi "de un complex industrial pentru trei judeţe".

Întrebat cine a câştigat licitaţia la Oltchim, el a răspuns că, la momentul declaraţiei, nu exista un anunţ oficial, apoi a adăugat: "Oricine câştigă are între cinci şi zece zile termen să depună preţul de 203 milioane de lei (aceasta a fost oferta lui Dan Diaconescu n.r.) după care să înceapă discuţiile privind datoriile la AVAS, Electrica, etc."

El a mai spus că speră ca cel care va câştiga licitaţia privind privatizarea Oltchim să ştie că nu este vorba "despre o joacă", ci despre mii de oameni şi "de un complex industrial pentru trei judeţe".

"Eu adresez o singură speranţă în numele a mii de oameni: că nimeni nu-şi bate joc de ei, de cei care au fost la licitaţie şi că nimeni nu ne înşeală pe toţi pentru că dacă ne-a înşelat cineva că a zis că are 203 milioane de lei de plătit şi după aceea încă câteva sute de milioane pentru investiţii va răspunde în faţa legii. Sper că cel care va fi declarat azi câştigător ştie că nu este vorba de o joacă, e vorba de mii de oameni şi de un complex industrial pentru trei judeţe. Dacă cineva crede că se joacă cu aşa ceva, se va arde foarte tare", a declarat Ponta, citat de Mediafax.

El a mai spus că nu porneşte cu ideea că a fost o înşelăciune, ci pe ideea că cine a fost acolo a înţeles că nu este vorba "de o joacă".

Victor Ponta a participat, vineri, la Braşov, la lansarea primului elicopter Puma MK 2, aparţinând Forţelor Aeriene Britanice, modernizat la Fabrica de la Ghimbav.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite