Ponta şi Georgescu se întâlnesc cu delegaţia FMI. Parlamentarii din Comisiile de buget vor discuta şi ei cu reprezentanţii Fondului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul desemnat, Victor Ponta, şi ministrul de Finanţe desemnat, Florin Georgescu, se întâlnesc luni dimineaţă la Parlament cu reprezentanţii Fondului Monetar Internţional (FMI), ai Băncii Mondiale (BM) şi ai Comisiei Europene (CE).

"Reprezentanţii instituţiilor internaţionale şi-au exprimat satisfactia pentru acordul la care s-a ajuns şi-au exprimat satisfacţia pentru că partea română este angajată să realizeze tot ce este cuprins în acest raport", a spus Florin Georgescu, după întrevedere.

De asemenea, reprezentanţii instituţiilor internaţionale se întâlnesc tot luni şi cu parlamentarii din Comisia pentru buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaţilor. Aceştia vor discuta probleme ce ţin de linia acordului încheiat cu instituţiile financiare internaţionale, dar şi despre efectele crizei financiare, a declarat, duminică, Maria Eugenia Barna, preşedintele Comisiei.

"Este o întâlnire tradiţională pe care o avem cu FMI, pentru că, de când am preluat conducerea acestei comisii, am creat deschidere către dialogul cu instituţiile financiare europene şi mondiale", a declarat, duminică seara, Maria Eugenia Barna, preşedintele Comisiei.

Aceasta a subliniat că dialogul cu FMI a fost întotdeauna constructiv, de multe ori membrii comisiei aflând mai multe de la reprezentanţii instituţiilor internaţionale decât de la Guvern.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite