Pogea, de la Finanţe la CEC

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Pogea, fostul ministru al Finanţelor Publice, a fost numit în Consiliul de Administraţie al CEC Bank, mandatul său urmând să expire în luna mai a anului viitor, odată cu cel al actualului preşedinte al băncii, Radu Graţian Gheţea.

Numirea a fost aprobată în Adunarea Generală a Acţionarilor CEC din 14 ianuarie şi publicată în Monitorul Oficial pe 29 martie, informează Mediax.

Pogea mai face parte începând cu luna februarie a acestui an şi din Consiliul de Supraveghere al Fondului Proprietatea.

CEC Bank, deţinută integral de stat, are un Consiliu de Administraţie format din 11 membri condus de către Radu Gheţea.

Gheorghe Pogea a devenit membru al Partidului Democrat (PD) în anul 2000, fiind ales în anul 2001 preşedinte al Organizaţiei Judeţene Hunedoara a PD. În anul 2004 a fost ales în funcţia de consilier judeţean din partea PD, preşedinte al Comisiei de studii, prognoze economico-sociale, buget, finanţe, agricultură, administrarea domeniului public şi privat din cadrul Consiliului Judeţean Hunedoara. În intervalul 2000-2005 perioadă în care a deţinut funcţia de preşedinte al BPJ al PD - filiala Hunedoara, Partidul Democrat a obţinut în plan local cele mai bune rezultate din intervalul 1992-2004. În perioada ianuarie 2009 - decembrie 2009, Gheorghe Pogea a fost ministru al Finanţelor Publice.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite