Poftiţi la dans în paradisul fotbalului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

DVD-ul "Hai-hui prin Rio de Janeiro & Mexico City" poate fi achiziţionat zilele acestea cu "Adevărul Magazin de Duminică" Rio de Janeiro, celebru prin cel mare mare festival din lume, şi

DVD-ul "Hai-hui prin Rio de Janeiro & Mexico City" poate fi achiziţionat zilele acestea cu "Adevărul Magazin de Duminică"

Rio de Janeiro, celebru prin cel mare mare festival din lume, şi Mexico City, unde tradiţia se împleteşte cu noutatea, sunt două oraşe în care nu vă veţi plictisi.

Justine Saphiro este cea care face o incursiune în Mexico City, oraş construit dintr-un amestec de zgârie-nori, pieţe indiene şi biserici spaniole. Turul începe în prima piaţă a oraşului, apărută încă de pe vremea aztecilor.

Urmează o plimbare prin minele şi pieţele de argint, dar şi un pelerinaj către Basilica de Guadelupe, drum pe care se porneşte după terminarea festivalului Fecioarei de Gadelupe, şi o excursie pe Teotihuacan, la piramidele închinate Soarelui şi Lunii.

În ultima zi, Justine vă prezintă paradisul fluturilor, unde în fiecare an migrează din Canada o mulţime de zburători coloraţi.

Ian Wright vă prezintă capitala Braziliei, electrizantul Rio de Janeiro, cunoscut pentru cel mai mare festival din lume, pentru samba, dar şi pentru fotbal.

După ce face cunoştinţă cu tradiţiile locale, el îşi încarcă bateriile pe plajele însorite de la Copacabana, apoi se hotărăşte să vă prezinte vârful Corcovado, unde se află cunoscuta statuie a lui Iisus. Călătoria lui se încheie într-un bar, unde vă prezintă o băutură alcoolică locală.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite