Platinum Asigurări a trecut pe profit şi şi-a schimbat acţionarii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Platinum a trecut anul trecut pe profit, înregistrând un câstig de 295.851 de lei, şi şi-a schimbat acţionarii, Constantin Toma vânzând pachetul majoritar de 67% nemţilor de la Gothaer.

La începutul săptămânii s-au semnat actele privind transferul pachetului de acţiuni.

Negocierile au început de peste un an. Pentru a ne atinge obiectivele de creştere avem nevoie de un partener puternic”, a spus Constantin Toma, preşedintele consiliului de administraţie al Platinum Asigurări, potrivit  „Ziarului Financiar”.

Schimbarea de acţionari s-a realizat după ce compania a intrat anul trecut pe profit, cu un câştig de 295.851 de lei.

Primele brute subscrise s-au ridicat anul trecut la 18,1 milioane de lei, daunele brute plătite  -  la 6,1 milioane, iar capitalul social – la 25,39 milioane de lei.

Reprezentanţii Platinum Asigurări-Reasigurări pun trecerea pe profit pe seama perioadei de concentrare asupra îmbunătăţirii rezultatelor financiare ale societăţii, a anunţat Anca Babaneaţă, CEO-ul societăţii.

Potrivit acesteia, în cei doi ani de la înfiinţarea Platinum Asigurari, principalele obiective au fost îmbunătăţirea rezultatelor companiei şi crearea unei baze care să permită o creştere sănătoasă a companiei.

2011 este încheiat pe profit, confirmând strategia corectă de dezvoltare a companiei şi reflectând eforturile intense ale întregii echipei pentru obţinerea acestuia”, a continuat Anca Babaneaţă. 

Printre obiectivele companiei de asigurări sunt lărgirea bazei de clienti şi maximizarea afacerilor venite prin canalele de distribuţie existente: dezvoltarea afacerilor intermediate prin brokeri, precum şi crearea de noi canale de distributie care, optimizat, să aducă un plus în portfololiul de clienţi al societăţii.

Pe termen mediu, Platinum Asigurări-Reasigurări îşi propune deschiderea a 24 de sucursale noi în principalele oraşe ale ţării.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite