Plata online a facturii de întreţinere, disponibilă şi în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Furnizorul de servicii de facility management în Bucureşti, Scomet,  a introdus, pentru prima dată în România, modalitatea de plată online a facturii de întreţinere pentru locatarii rezidenţi în cele 7.000 de apartamente din portofoliul companiei. 

Serviciul a fost dezvoltat şi implementat în colaborare cu integratorul de plăţi online ePayment. „Introducerea plăţii online a facturilor de întreţinere este un moment important pentru comerţul electronic local“, a declarat Cristian Herghelegiu, directorul de dezvoltare al ePayment.

Potrivit lui Ottavio Şerbănescu, director al Scomet, locatarii rezidenţi pot vizualiza în timp real pe internet, tot ce se întâmplă în blocul lor.
 
Conform unui sondaj realizat de ePayment, românii care locuiesc la bloc plătesc, în fiecare an, mai mult de 2,5 miliarde de euro la întreţinere. 
 
Compania Scomet, estimează că, în primele şase luni, 25-30% dintre proprietari îşi vor achita facturile de întreţinere prin mediul online.
 
„Plata online este primul pas în strategia Scomet de a oferi mai mult timp liber proprietarilor de apartamente folosind internerul“, explică Ottavio Şerbănescu.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite