Perfect Tour a devenit o companie de travel management

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de astăzi, Perfect Tour este o agenţie de travel management care susţine conturi ale companiilor multinaţionale, devenind, dintr-o agenţie de turism clasic, o companie de travel  management, potrivit reprezentanţilor companiei

„Am devenit membru Global Star România, unul dintre liderii managementului călătoriilor în afaceri, iar acest lucru înseamnă că putem livra servicii superioare în ceea ce priveşte călătoriile de afaceri. Din agenţie de turism, am devenit o companie de travel management, pe lângă serviciile de călătorie standard furnizate clienţilor corporate, le oferim clienţilor noştri şi managamentul călătoriilor”, a precizat Corina Pacuraru, general manager.

Servicii de business oriunde în lume


Prin afilierea cu GlobalStar, Perfect Tour a devenit o companie specializata în livrarea serviciilor de business travel şi a serviciilor conexe, oriunde în lume (75 de parteneri în 3.393 de birouri în lume)
Perfect Tour este o companie cu capital integral privat, având ca obiect principal de activitate comercializarea serviciilor turistice. Înfiinţată în anul 2004, compania are în prezent 12 filiale: Bucureşti, Braşov, Buzău, Craiova, Cluj-Napoca, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Ploieşti, Piteşti, Tulcea şi Chişinău şi peste 600 de agenţii partenere pe întreg teritoriul României. Cifra de afaceri pe anul 2009 a depăşit 19 milioane de euro, situând Perfect Tour în primii trei jucatori din piaţa agenţiilor de turism. Pentru 2010, comapnia estimează o creştere de 20%.


Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite