Pefect Tour a lansat un program pentru mici afaceri din turism

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programul oferit de Perfect Tour se adreseaza atât agenţilor de turism cu experienţă sau managerilor care nu mai sunt dispuşi să-şi susţină costurile unei agenţii, cât şi persoanelor cu inţiativă, care vor să-şi suplimenteze veniturile.

Pentru a intra în programul Home Based Agent (HBA), ai nevoie de un laptop sau un PC cu conexiune la internet, imprimantă, disponibilitate pentru a cunoaşte produsul, abilităţi de comunicare şi, evident, timp alocat acestei noi afaceri, se arată într-un anunţ al companiei Perfect Tour
HBA prezintă ofertele clienţilor având în spate kitul de marketing Perfect Tour (cărţi de vizită, cataloage şi pliante), acces direct la sistemul de rezervări, precum şi la un call center dedicat cu program 24/24.
În momentul în care, în urma unei oferte, un client este interesat să facă rezervare, HBA contactează agentul desemnat de la Call Center, care îl informează de toate condiţiile rezervării, trimiţându-i acestuia pe mail toate documentele pe care turistul trebuie să le semneze: bon de comandă, contract şi factură. Dupa momentul în care documentele sunt semnate, clientul primeşte confirmarea rezervării în sistem. Clienţii cărora HBA le ofera consultanţă vor semna contractele cu turistul, bonurile de comandă cu Perfect Tour, asumându-şi toate obligaţiile înscrise în contract.
Compania Perfect Tour ofera training pentru produsele sale şi coaching în turism atât agenţilor noi intraţi în program, cât şi pe parcurs, printr-o serie de conferinţe pe web pentru a fi la curent cu noutăţile din domeniu.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite