Ordonanţa 50 nu se aplică şi creditelor vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputaţii din Comisia de buget-finanţe au hotărât ca prevederile OUG 50 să nu se aplice pentru creditele în derulare. Au votat pentru această propunere cei de la PDL şi UDMR.

Deputaţii din Comisia de Buget, Finanţe, Bănci au aprobat modificarea articolului 95 din OUG 50 astfel încât prevederile ordonanţei să nu se aplice contractelor aflate în derulare la data intrării în vigoare a actului normativ.


Potrivit NewsIn, articolul 95 din OUG 50 arată că "prevederile prezentei ordonanţe de urgenţă nu se aplică contractelor în curs de derulare la data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă, cu excepţia dispoziţiilor articolelor 66-69 şi, în ceea ce priveşte contractele de credit pe durată nedeterminată existente la data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă, a dispoziţiilor art. 50-55, art, 56 alin(2),art 57 alin (1) şi (2), art. 66-69, art 70-71 şi art 37 alin 1 din prezenta ordonanţă de urgenţă". Amendamentul a trecut cu 15 voturi pentru, 5 împotrivă şi 3 abţineri. Deputaţii PDL şi UDMR au votat pentru amendament, iar cei PSD şi PNL împotrivă

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite