Omul de afaceri Cristian Burci închide afacerea de cupoane de reduceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia de trade marketing Cupon Pro, al carei acţionar majoritar este omul de afaceri Cristian Burci. şi-a suspendat activitatea, 60 de angajaţi fiind concediaţi. Pasul următor ar putea fi anunţarea falimentului după data de 1 mai, scrie Wall-Street, citând surse din domeniu.

Potrivit publicaţiei, motivul sunt datoriile pe care le are firma către Real, Carrefour şi Kaufland.

Cupon Pro este o agenţie de trade marketing, cu experienţă în campanii promoţionale la punctul de vânzare, în programe de BTL (sampling-uri, degustări, tombole, evenimente speciale de activare şi loializare a consumatorilor), comunicare prin suporturi in-store, servicii de merchandising şi implementări POSM-uri.


Agenţia de trade marketing CuponPro funcţionează pe piaţa românească din 2005, iar acţionar majoritar este omul de afaceri Cristian Burci. În 2008, compania a avut pierderi de peste 103.000 de lei, la cifră de afaceri ce depăşeşte 750.000 de lei, conform datelor disponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe. Potrivit aceleiaşi surse, agenţia avea, în 2008, 52 de aganjaţi. Printre clienţii campaniilor de reduceri pe baza cupoanelor desfăşurate de firma CuponPro se numără Quadrant Amroq Beverages şi Scandia, conform datelor postate pe site-ul companiei.

Cristian Burci, acţionarul majoritar al CuponPro a înfiinţat Graffiti Advertising, prima agenție full service din România, pe care a asociat-o ulterior gigantului internațional BBDO. În 2005, el a vândut Prima TV către Scandinavian Broadcasting System (SBS). În 2009, a cumpărat firma de construcții și infrastructură ICIM Arad.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite